Adăugați valoare casei dvs. cu serviciile noastre de design interior profesional și de calitate superioară​

Oferim servicii complete de design interior, incluzând consultanță, amenajare, execuție și managementul lucrării, pentru a vă ajuta să transformați orice spațiu într-un loc funcțional și estetic. Adaptăm proiectele noastre de design interior la nevoile și dorințele dvs., pentru a crea un ambient plăcut și confortabil. Suntem dedicați în a crea design-uri personalizate și de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și preferințelor fiecărui client. Ne concentrăm pe utilizarea spațiului disponibil, pentru a maximiza confortul și funcționalitatea, în același timp punând un accent deosebit pe estetică și design interior. Pentru noi, calitatea și profesionalismul sunt principalele valori pe care le urmăm în fiecare proiect. De aceea, colaborăm doar cu furnizori de materiale și sub-contractori de încredere, pentru a ne asigura că proiectele noastre sunt finalizate în timp util și la standarde de calitate înalte.

Soluții de design interior de înaltă calitate pentru spațiul tău de locuit sau de lucru

Serviciile noastre adaptate nevoilor tale

Design Interior Inspirat: Idei, Tendințe și Sfaturi pentru Spațiile Perfecte

Renovări Interioare Integrale

Suntem mândri să fim lideri în domeniul renovărilor de locuințe și spații comerciale și ne străduim să fim mereu la cel mai înalt nivel de calitate și profesionalism. Dacă sunteți în căutarea unor servicii de renovare interioară integrală de cea mai înaltă calitate, vă invităm să ne contactați. Suntem pregătiți să discutăm despre proiectul dumneavoastră și să vă oferim soluțiile potrivite.

Design Interior

La InnovaDesign, suntem conștienți că fiecare proiect de design interior este unic și necesită o abordare personalizată și adaptată nevoilor și dorințelor clienților noștri. Fie că este vorba de o casă sau de un spațiu comercial, ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști calificați și dedicați. Misiunea lor este de a asigura succesul fiecărui proiect.

Crearea unui Spațiu Relaxant și Funcțional

Microciment

Microcimentul este un material inovator și foarte versatil, care poate fi utilizat în diferite proiecte de design interior și exterior. La InnovaDecor Group, oferim o gamă largă de servicii de aplicare a microcimentului. Scopul nostru este să vă ajutăm să transformați spațiul dvs. într-unul modern și atractiv.

Rașină Epoxidică

Căutați o soluție modernă și rezistentă pentru a vă transforma spațiul interior? Rășina epoxidică este o alegere excelentă. Această acoperire durabilă și rezistentă la apă poate fi personalizată în funcție de preferințele tale. Ea poate fi utilizată pentru a crea suprafețe netede și strălucitoare.