Creativity and style combined for your interior
DESPRE NOI

Design interior și renovari interioare pentru o locuință unică și personalizată.

În 2002, în Madrid, Spania, a luat naștere InnovaDecor Group, o firmă specializată în renovari interioare și design interior. Inițial, compania a fost formată de o echipă mică, dar extrem de talentată, pasionată de transformarea spațiilor. Datorită abilităților și expertizei lor, InnovaDecor Group a început să atragă tot mai mulți clienți care apreciau calitatea și creativitatea serviciilor oferite. În scurt timp, compania a devenit una dintre cele mai de succes și respectate din industrie, ceea ce le-a permis să extindă operațiunile în alte orașe din Spania.

Cu o viziune inovatoare și o pasiune neîncetată pentru frumos, InnovaDecor Group a dezvoltat un nou concept de design interior, oferind servicii complete de amenajare interioară, precum și consultanță și asistență personalizată pe tot parcursul procesului de renovare. Astăzi, dispunem de o echipă de specialiști talentați și experimentați, gata să transforme orice spațiu într-un loc de vis. În continuare, pasiunea și angajamentul nostru pentru calitate rămân la fel de puternice ca în ziua în care am început.

Renovari Interioare și Design de Înaltă Calitate: Transparență, Profesionalism și Încredere în Colaborarea Noastră

Experiență și pasiune pentru un design perfect.

Profesionalism

Suntem o companie cu un istoric impresionant de peste 20 de ani de activitate în domeniul designului interior. Suntem specializați în modernizarea și transformarea spațiilor interioare, precum și în crearea de design interior. Echipa noastră de experți dedicată își demonstrează constant competența și pasiunea pentru a livra rezultate excepționale. Acest lucru ne-a permis să ne consolidăm poziția ca lideri în sectorul designului interior și să ne continuăm dezvoltarea.

Construim încredere prin fiecare proiect

Încredere

Oferim garanție solidă și ne ocupăm de soluționarea situațiilor neprevăzute care pot apărea pe parcursul proiectelor noastre. Pentru a vă asigura transparența și încrederea în serviciile noastre, vom pune în scris aceste angajamente. Acestea vor fi semnate atât de dumneavoastră, clientul, cât și de compania noastră. Nivelul nostru de responsabilitate și comunicare deschisă vă oferă liniștea și încrederea necesară. Colaborând cu noi, veți avea expertiza și profesionalismul necesare pentru a realiza proiecte de design interior de succes.

Calitatea este esența designului interior

Calitate

Renovari Interioare de calitate

Compania noastră se mândrește cu o echipă de profesioniști multidisciplinari, coordonată de un șef de lucrare. Ne dedicăm să îndeplinim așteptările și să vă oferim calitatea excelentă pe care o doriți în procesul de renovare și decorare a locuinței sau afacerii dumneavoastră. Abordarea noastră integrată și expertiza diversă sunt gata să transforme viziunea dumneavoastră în realitate. Vă garantăm un rezultat impresionant cu serviciile noastre de design interior.

Seriozitatea noastră - garanția proiectelor de succes

Seriozitate

Fără surprize! Toate bugetele noastre de renovare sunt elaborate în detaliu. Schimbările și modificările proiectului sunt descrise și evaluate corespunzător, cu acordul dumneavoastră. Implementarea schimbărilor se va face numai după obținerea acordului dumneavoastră. Astfel, vă asigurăm transparență totală și vă oferim controlul asupra costurilor și deciziilor pe parcursul întregului proces de design interior sau de renovare.

 
În fiecare proiect, construim istoria dumneavoastră.

Istoric

Cu o experiență de 18 ani în Madrid, am colaborat cu companii prestigioase la nivel mondial. Aceste colaborări ne-au consolidat expertiza în design interior și ne-au ajutat să oferim cele mai bune soluții și servicii clienților noștri.Prin aceste experiențe valoroase, am reușit să ne consolidăm reputația și să devenim un jucător important în domeniul designului interior și al renovărilor.

Importatori

Suntem unicul importator în România al prestigiosului producător italian RapidMix, aducând pe piața locală materiale decorative de excepție, precum microcimentul de cea mai înaltă calitate. Prin această colaborare, ne asigurăm că vă oferim cele mai bune produse și soluții pentru a transforma și îmbunătăți spațiile interioare, menținând în același timp standardele înalte ale designului italian.

Încredere, colaborare, satisfacție: Valori cheie în procesul nostru de lucru cu clienții noștri

Pentru a începe proiectul, trimiteți o cerere de informații sau contactați-ne direct. Vom programa o vizită la locație pentru a discuta mai multe detalii despre proiectul dumneavoastră.

Unul dintre tehnicienii noștri va vizita locația pentru a discuta cu clientul și pentru a colecta informațiile și datele necesare, inclusiv măsurători și cerințe specifice.

În termen de 7 zile lucrătoare, vom trimite clientului un buget estimativ gratuit și fără obligații.

Dacă este necesar, vom efectua o a doua vizită pentru a discuta detaliile propunerii noastre.

După ce bugetul este confirmat, vom încheia un contract cu clientul, vom stabili data de începere a proiectului.

Lucrările vor fi supravegheate de un șef de lucrare pe parcursul întregului proces. În acest fel ne asigurăm că proiectul se realizează conform specificațiilor și în termenul stabilit.

Renovari interioare - recreăm spații de trăit

Designul interior este despre a face spațiile să funcționeze în mod eficient și a adăuga un sentiment de confort și stil.

Candice Olson