Decoratiuni interior: Transformarea spectaculoasă a Salonului Amelie Studio într-un spațiu modern și confortabil

Când proprietarii Salonului Amelie Studio au decis să extindă afacerea, au avut în vedere decoratiuni de interior deosebite. Scopul lor principal a fost de a oferi clienților o experiență cât mai plăcută și confortabilă prin achiziționarea spațiului învecinat. Aceasta a constituit motivul pentru care ne-au solicitat să realizăm o amenajare totală, metamorfozând un spațiu deschis într-un salon modern și funcțional, incluzând decoratiuni de interior.

Lucrările de electricitate, instalații sanitare și termice au fost efectuate cu mare atenție la detalii, pentru a asigura confortul clienților și funcționarea eficientă a echipamentelor de salon. Am ales microcimentul pentru pardoseală, un material durabil și modern, care conferă un aspect unitar și facilitează întreținerea. Utilizarea microcimentului pentru anumiți pereți a generat o armonie vizuală și o uniformitate în întregul spațiu.

Blatul de frizerie a fost confecționat din rășină epoxidică, un material rezistent la uzură și zgârieturi, care poate fi personalizat în funcție de dorințele proprietarilor. Acesta s-a dovedit a fi o opțiune excelentă pentru un spațiu de frizerie, unde igiena și durabilitatea sunt esențiale. În cele din urmă, proiectul de amenajare interioară completă pentru Salonul Amelie Studio a contribuit la crearea unui spațiu modern, funcțional și confortabil, care le oferă clienților o experiență memorabilă și proprietarilor un mediu de lucru eficient și profesionist.

blat de rasina epoxidica in decoratiuni de interior
Inovație în decoratiuni de interior: rasina epoxidica
Decoratiuni de interior: Magia transformării spațiilor!
decoratiuni de interior cu pardoseli de microciment
Soluții impresionante de decoratiuni de interior pentru un cămin de vis
decoratiuni de interior cu microciment pentru lavoar pedichiura
Secretele unui design interior de succes: Decoratiuni de interior uimitoare
Decoratiuni de interior cu licheni care dau viață spațiilor tale
Înainte După

O transformare uimitoare în designul interior!

Dacă sunteți impresionați de munca noastră și de modul în care am utilizat decoratiuni interior pentru a transforma Salonul Amelie Studio, vă încurajăm să distribuiți această postare pe rețelele sociale. Împărtășiți prietenilor și cunoștințelor minunățiile pe care le putem crea împreună în designul interior! Vă mulțumim din suflet pentru susținere și apreciere, și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm la viitoarele proiecte.